De heerlijkste wijnen uit diverse landen

Belpaso steunt Brooke foundation

brooke
Opgericht in 1934, stelt Brooke foundation zich tot doel om werkpaarden en ezels in ontwikkelingslanden van hulp te voorzien. Het is hierbij essentieel dat een eigenaar zich bewust is van het belang om zijn dier vrij te houden van pijn, angst en ziekte. Immers, een ziek dier is veel minder productief dan een gezond dier.

Kern van het probleem wordt veroorzaakt door pure onwetendheid van straatarme eigenaren. Om deze reden behoort voorlichting, naast gratis veterinaire hulp tot de voornaamste werkzaamheden van Brooke.

Meer dan de helft van de wereldbevolking is afhankelijk van dierenkracht als voornaamste bron van energie. Hiermee staat vast dat Brooke een belangrijke rol wil spelen in wereldwijde problematiek.

Met haar mobiele teams is Brooke in staat om verafgelegen gemeenschappen te bereiken. Gezien de hitte die voorkomt in landen waar Brooke operationeel is en de last die hiermee gepaard gaat voor de dieren, zorgt Brooke voor voldoende schaduwrijke plaatsen en drinkwater.

Brooke slaat hiermee een brug tussen het welzijn van dieren en economische bedrijvigheid op plaatsen waar dat het meest nodig is, overal ter wereld.