De heerlijkste wijnen uit diverse landen

Over Belpaso

Belpaso houdt zich bezig met import en export van kwaliteitswijnen. Ons bedrijf is gevestigd te Kapellen in de omgeving van Antwerpen. Wij leveren wijnen uit diverse landen. Bijzondere wijnen worden hier bewaard en gekeurd door wijnprofessionals die reeds jaren ervaring hebben. Elk jaar worden onze wijnen na het oogstjaar opnieuw geproefd en getest.

In de loop der jaren hebben wij een intensieve relatie opgebouwd met een groot aantal vooraanstaande producenten met positieve vermeldingen door nationaal en internationaal erkende wijncritici waaronder Parker, Wine Spectator, Decantor.com, Jancis Robinson, International Wine Cellar – Stephan Tanzer en Hubrecht Duijker. Ook worden vele wijnen vermeld in wijngidsen uit diverse landen, onder andere de bekende Le Guide Hachette, Fallstaff Magazin en vele andere publicaties. Vele wijnen uit ons assortiment hebben een prijs gewonnen, maar ook die geen prijs gewonnen hebben zijn eveneens van een zeer goede kwaliteit. Er zijn immers producenten die hun wijnen verkopen zonder moeite te doen om publiciteit voor hun wijnen te verkrijgen.

Wij zijn voortdurend op zoek naar mogelijkheden ons assortiment te perfectioneren middels het bezoeken van producenten, diverse internationale wijnbeurzen.

Verder is een belangrijk punt dat de wijnen die Belpaso inkoopt op een verantwoorde manier voor mens en milieu geproduceerd worden. De kenmerken van ons team zijn klantgerichtheid en een no-nonsense mentaliteit.

Tevens vinden wij het heel belangrijk om transparante informatie te geven over onze producenten. Als u klikt op de respectievelijke emailadressen van de wijnhuizen komt u op de betreffende site van het wijnhuis en kunt u relevante informatie vinden. Belpaso heeft een ruim assortiment van overheerlijke wijnen van verschillende prijsniveaus met één gemeenschappelijk kenmerk: dat de kwaliteit goed is. U zult ongetwijfeld veel genot en plezier aan deze wijnen beleven, die u een aangename verrassing zullen bezorgen.

Nog een belangrijk aspect is dat wij iets voor de dieren willen doen. De Brooke Foundation is een geweldige organisatie, die opkomt voor de paarden en de ezeltjes in een groot deel van de wereld, denk bijvoorbeeld aan India, die onder erbarmelijke omstandigheden moeten leven. Daarom willen wij een gedeelte van de winst naar de Brook Foundation sturen, die de gelden daadwerkelijk aanwendt voor haar doelstelling. Voor meer informatie kunt u klikken op http://www.thebrooke.org.